Menu

Rummos R304 Dames Latin dansschoenen met zilver metallic diagonaal bandje - rood - zwart

Rummos R304 Dames Latin dansschoenen met zilver metallic diagonaal bandje Op bestelling
€ 94,95
+
Rummos
€ 94,95
Goedkoper gezien? Tel Bestellen

Danswinkel.nl geeft u de mogelijkheid om telefonisch een
bestelling te plaatsen.

Lukt het niet op een bestelling te plaatsen? Of heeft u eerst nog een dringende vraag over onze artikelen? Onze klantenservice staat voor u klaar!

Wij adviseren u graag en kunnen direct een bestelling voor u plaatsen. U kunt ons bereiken van dinsdag t/m zaterdag tussen 10:30 en 17:00 uur.

Bel: 0356217111
Product Informatie

Rummos R304 dames latin dansschoenen hebben een diagonaal bandje over de wreef lopen dat rondom de enkels loopt en aan de zijkant te sluiten is met een subtiele gespsluiting. Dit diagonale wreef bandje is gemaakt van zilver metallic leer bij zowel de rode als de zwarte kleur variant van dit model dames dansschoen van Rummos.

De hakken met flare silhouet zijn bekleed met hetzelfde zilver metallic leer bij beide varianten van deze Rummos R304 dames dansschoen. Er is keuze in hakhoogtes van 5, 6 of 7 cm wat de dames dansschoen geschikt maakt voor verschillende dansstijlen en dansniveaus.

Met suède zolen waar natuur kurk in is verwerkt voor extra demping dans je urenlang comfortabel door op dansschoenen van Rummos. Het suède van de zolen zorgt voor veel draai gemak en grip op de dansvloer, waardoor de dames dansschoen graag gedragen wordt door Salsa en Bachata dansers evenals dansers van andere Latin dansstijlen. Door het gebruik van een dansschoenen borsteltje zijn de zolen erg gemakkelijk te onderhouden.

Rummos R304 dames latin dansschoenen met diagonaal bandje zijn verkrijgbaar in verschillende kleur varianten: Rummos R304

 

  • Dames dansschoenen met diagonaal wreef bandje
  • Verstelbare gespsluiting
  • Geschikt voor Latin dansstijlen, Salsa, Kizomba, Tango
  • Geschikt voor binnengebruik op dansvloeren
  • Materiaal zool: suède
  • Ino-flex natural cork: natuurkurk voor extra demping
  • Hakvorm: flare Kleur schoen: zwarte suède met zilver metallic leer of rood suède met zilver metallic leer
  • Hakhoogte: 5, 6 of 7 cm

-5% Korting
Op je eeste bestelling.
Gebruik kortingscode: FIRSTTIME