Menu
  •  
  •  
  •  

Rummos Tango Pasión DarkRed met lederen zool

€ 149,95 (inc 21% BTW)
Tel Bestellen

Danswinkel.nl geeft u de mogelijkheid om telefonisch een
bestelling te plaatsen.

Lukt het niet op een bestelling te plaatsen? Of heeft u eerst nog een dringende vraag over onze artikelen? Onze klantenservice staat voor u klaar!

Wij adviseren u graag en kunnen direct een bestelling voor u plaatsen. U kunt ons bereiken van dinsdag t/m zaterdag tussen 10:30 en 17:00 uur.

Bel: 0356217111
Product Informatie

Rummos Tango Pasión is een professionele dansschoen voor dames. Dit prachtige model is een echte must-have Tango dansschoen. Handgemaakt en ontworpen om de beste prestaties op de dansvloer te kunnen bereiken.

Deze dansschoen is voorzien van dubbel dempingsmateriaal en een hielkussentje voor buitengewoon comfort. Voorzien van een elegante open neus met diverse uitsparingen en een stevig t-bandje. Ondanks de open hiel biedt deze dansschoen veel ondersteuning, dankzij de dubbele enkelbandjes, beide versierd met strass stenen gespjes.

Gemaakt van Een DarkRed speels detail is het rode roosje wat met een clipje losgemaakt kan worden. De ledere zool is bijzonder flexibel en verzekert dat er soepel en met voldoende grip gedraaid kan worden. De 8 centimeter stilettohak is perfect gebalanceerd voor een verbluffende stabiliteit. 


Informatie

-5% Korting
Op je eeste bestelling.
Gebruik kortingscode: FIRSTTIME